Ηρώων Πολυτεχνείου 6, Άγιοι Ανάργυροι
Στις παρακάτω κατηγορίες και προϊόντα θα δείτε μέρος της πλούσιας συλλογής μας.
Στα φυσικά μας καταστήματα θα βρείτε πολλά περισσότερα. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 2692510 και στο info@tasoulis-jewellery.gr
για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε με φωτογραφίες και χαρακτηριστικά

Ποιοί Είμαστε

ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY® 

Η εταιρεία ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY® συνεχίζει μία μακρά παράδοση στον χώρο του κοσμήματος, μία παράδοση που ξεκίνησε το 1970 όταν ο ιδρυτής της, ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ , έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του χρυσού κοσμήματος .

Η εταιρεία ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY® διακρίνεται για την ποιότητα και την ποικιλία των προϊόντων της αλλά και των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της. Σήμερα, η εταιρεία ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ - TASOULIS JEWELLERY®, με την είσοδο της νέας γενιάς της οικογένειας, ενημερώνεται, αναπτύσσεται, εκσυγχρονίζεται και εγγυάται στους πελάτες της, την ποιότητα, την εξυπηρέτηση, την ποικιλία και τις καλύτερες τιμές της αγοράς. Διαθέτει μια εντυπωσιακή συλλογή χρυσών, ασημένιων, ατσάλινων κοσμημάτων και ωρολογιών, που θα ικανοποιήσουν κάθε γούστο, πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Στα κοσμηματοπωλεία Tasoulis Jewellery® θα βρείτε κοσμήματα από χρυσό, λευκόχρυσο, ασήμι, με πολύτιμους και ημιπολύτιμους λίθους, για να διαλέξετε ένα δώρο που θα εκτιμηθεί από τον παραλήπτη του, καθώς επίσης και κοσμήματα για τον αρραβώνα, μονόπετρα δαχτυλίδια για να συνοδεύσετε την πρόταση γάμου, βέρες και άλλα κοσμήματα και σετ για τον γάμο, για το δώρο στον κουμπάρο ή στην κουμπάρα, όπως επίσης και μεγάλη ποικιλία σε βαπτιστικούς σταυρούς που κάθε νονός ή νονά θα ήθελε να προσφέρει στο νεοφώτιστο βαπτιστήρι του/της την ημέρα της βάπτισης.

Ένα από τα πλεονεκτήματα των καταστημάτων Tasoulis Jewellery® είναι το γεγονός της άρτιας οργάνωσης των κοσμημάτων με τρόπο που σας βοηθά να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει, παραμένοντας στα πλαίσια των χρημάτων που επιθυμείτε να διαθέσετε και έχοντας δίπλα σας τους ανθρώπους των καταστημάτων να σας κατευθύνουν στην κατάλληλη επιλογή για τις απαιτήσεις σας.

`